Καρδίτσα: Έμειναν «κόκκαλο» με το τι βρήκαν στο σπίτι τους – Δεν θα το πιστεύετε

Μεγάλη έκπληξη περίμενε δυο γυναίκες, όταν αντίκρισαν τι κρυβόταν πίσω από την κατάρρευση τοίχου σε μια παλιά πλίνθινη διπλοκατοικία ιδιοκτησίας τους

Εμβρόντητες έμειναν με το θέαμα που αντίκρισαν δυο γυναίκες, οι οποίες επισκέφθηκαν μια παλιά πλίνθινη διπλοκατοικία της ιδιοκτησίας τους στον Παλαμά Καρδίτσας, λόγω του ότι ένας από τους τοίχους είχε καταρρεύσει σε ένα σημείο του λόγω των τελευταίων έντονων βροχοπτώσεων.

Σε ένα κενό πίσω από τον μισογκρεμισμένο τοίχο, διέκριναν ένα παλιό στρατιωτικό σακίδιο και μόλις το άνοιξαν αντίκρισαν έκπληκτες πέντε χειροβομβίδες! Οι γυναίκες τρομοκρατήθηκαν μήπως εκραγεί το στρατιωτικό υλικό και ειδοποίησαν αμέσως το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που με τη σειρά του ενημέρωσε πυροτεχνουργούς του Στρατού.

Οι ειδικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, διαπίστωσαν ότι οι χειροβομβίδες ήταν αγγλικές τύπου Mills και πιθανολογούν ότι βρίσκονταν κρυμμένες πίσω από τον τοίχο από την εποχή του εμφυλίου, χωρίς να το γνωρίζουν οι ένοικοι του σπιτιού. Όμως, τις απομάκρυναν χωρίς πρόβλημα και τις εξουδετέρωσαν σε ένα κοντινό λατομείο.

Δείτε επίσης: Τηλεφωνικές απάτες σε ηλικιωμένους: Πάνω από 280.000 ευρώ λεία