Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στην πορεία για τον θάνατο του 18χρονου μετά από καταδίωξη και πυροβολισμούς από την ομάδα ΔΙΑΣ.
Λόγω των επεισοδίων έχει κλείσει η περιφερειακή οδό στο Αιγάλεω λίγο πριν την είσοδο της Εθνικής Οδού, με τους διαμαρτυρόμενους να ανάβουν φωτιές σε λάστιχα και σε κάδους.
Στο σημείο έχει σπεύσει και όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να σβήσει όσες φωτιές έχουν ανάψει κατά τόπους.
Νωρίτερα, αριστερές οργανώσεις και ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο Αιγάλεω σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πυρά που σκότωσαν τον 20χρονο Ρομά.
Στο σημείο από νωρίς είναι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ελέγχουν τα πλήθη προκειμένου να μην σημειωθούν περαιτέρω επεισόδια.
Δείτε επίσης: Ξεχείλιζαν οργή οι εργαζόμενοι της Cosco για τον θάνατο του συναδέλφου τους – Δεν τους σταμάτησαν οι κλειδωμένες πόρτες
- Σημαντική μεταγραφή με τον Ράτσιτς της Σασουόλο για τον Άρη
- Νίκησε την Πορτογαλία και διεκδικεί την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία κόντρα στην Τουρκία
- Αντόνιο Κόστα: Σταθερή και ενωμένη η ΕΕ στην προστασία των συμφερόντων μας
- Βλάχος: «Στο παιχνίδι συμπεριφερθήκαμε σαν αρχάριοι»
- Νέοι ιοί στο διαδίκτυο: προειδοποίηση για τις καλοκαιρινές απειλές από την εταιρεία κυβερνοασφάλειας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr