Κατάθεση σοκ γιατρού: «Η Μαλένα ήταν νεκρή για τουλάχιστον δέκα λεπτά όταν ειδοποιήθηκαν οι γιατροί»

Οι πληγές που είχε στο σώμα της δείχνουν ότι η 33χρονη καθυστέρησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς όπως αναφέρεται στην κατάθεση

Δε σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως της δημοσιότητας μια νέα κατάθεση γιατρού που εργάζεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού που ισχυρίζεται πως το παιδί είχε πεθάνει εδώ και δέκα λεπτά μέχρι να ειδοποιήσει τους γιατρούς η μητέρα του.

Την ίδια στιγμή οι διάλογοι μεταξύ Πισπιρίγκου και Αναγνωστόπουλου για μια μοτοσυκλέτα αλλά και για το πως έκαναν φτερά τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς, είναι αποκαλυπτικοί.

«Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας κατέθεσε πως όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίδα» έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει από τη στιγμή που τον ειδοποίησαν οι γιατροί. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά και εκτιμά πως η 33χρονη καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά» ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η κατάθεση του γιατρού αναφέρει ότι η μικρή Μαλένα είχε κάποιες πληγές στο σώμα της τις λεγόμενες υποστάσεις κάτι το οποίο δείχνει σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ότι η 33χρονη δεν ειδοποίησε έγκαιρα τους γιατρούς.

Λέων: «Όταν άνοιξε ο τάφος για ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες της Τζωρτζίνας»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και αναφέρθηκαν στο πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Λέων αναφέρθηκε στο ιατροδικαστικό πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη που επιβεβαίωνει την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη.

«Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν. Θα ήταν καλύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε αρχικά.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει εκταφή της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους είπε:

«Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε».

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βρούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Δείτε επίσης: Πάτρα: «Καταπέλτες» εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου οι καταθέσεις των γιατρών (vid)