Στα κάγκελα ο υπουργός Υγείας μετά τις συλλήψεις που έγιναν στην Τούμπα
Την ίδια στιγμή που έχει βγει ένταλμα για τους υπεύθυνους του γηπέδου της Τούμπας, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας σε περίπτωση που δεν γίνονται έλεγχοι στα γήπεδα.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες από τα επεισόδια στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, δεν είχαν πάνω τους πιστοποιητικά εμβολιασμού ή βεβαιώσεις νόσησης.
Το ζήτημα σχολίασε και στη Βουλή υπουργός Υγείας προειδοποιώντας για κυρώσεις, αν δεν γίνονται οι έλεγχοι που πρέπει.
Καμία διαπραγμάτευση
Ταυτόχρονα, ο Θάνος Πλεύρης υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, όσοι δεν το τηρούν τα μέτρα θα δεχθούν τις κυρώσεις, οι ομάδες θα πρέπει να ελέγχουν τον κόσμο που μπαίνει στα γήπεδα, είναι δύσκολο να βλέπεις για μάσκα, αλλά οφείλεις να ελέγξεις αν κάποιος έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες αν αφήνεις ηθελημένα να μπαίνει κόσμος σε χώρο που δεν είναι εμβολιασμένοι».
Δείτε επίσης: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς οπαδός του ΠΑΟΚ μετά τον χθεσινό αγώνα
- Κίνα: Αβάσιμες και κατασκευασμένες οι κατηγορίες της Βρετανίας για κατασκοπεία
- Περού: Έρευνα για τον θάνατο διαδηλωτή από αστυνομικά πυρά
- Συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
- Καραϊβική: Νέα αμερικανική επιδρομή εναντίον πλεούμενου, με επιζώντες αυτή τη φορά
- Η Χαμάς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τον επαναπατρισμό των νεκρών ομήρων