Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 17 συλληφθέντες των «Πετρέλαια Καβάλας» πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα έξω από τα δικαστήρια Καβάλας.
Η συγκέντρωση αλληλεγγύης γίνεται από τους εργαζόμενους των Πετρελαίων εργατικά σωματεία και φορείς της περιοχής.
Στην εκδήλωση αλληλεγγύης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, εκφράζοντας την συμπαράσταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την συνεχιζόμενη καταστολή.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν επιτεθεί με χημικά στους συγκεντρωμένους εργαζομένους με απολογισμό των τραυματισμό ενός εργαζομένου των Πετρελαίων.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψή του Στάθη Παναγιωτόπουλου (vid)
- SOS για τις προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Τσίπρας: Ο Πάπας Φραγκίσκος υπήρξε η φωνή των φτωχών και η απουσία του θα γίνει αισθητή στην ανθρωπότητα
- Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία: μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κληρονομιά του Πάπα Φραγκίσκου και η αγάπη του για τους αδύναμους
- Η εντυπωσιακή πορεία του Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ