Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ – Πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Σε διακοπή κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω προχώρησε η τροχαία το βράδυ της Τρίτης, εξαιτίας της πτώσης τοιχίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «λόγω πτώσης τοιχίου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, από την 21.00΄ ώρα της 8-2-2022 μέχρι την αποκατάσταση των φθορών, στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω, από τη διασταύρωσή της με Ε9 (όπισθεν Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αττική Οδό».
«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων» καταλήγει η ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θλιβερό γεγονός η βεβήλωση της Παναγίας Σουμελά
- Έκκληση της Μαρίας Πρεβολαράκη στην Ομοσπονδία για οικονομικές ενισχύσεις και στήριξη των νέων αθλητών
- Οι 100 εμβληματικές φάσεις της σεζόν στη Euroleague (vid)
- Δόμηση: Σημαντικές μελέτες 200 εκατ. ευρώ εισέρχονται σε φάση υλοποίησης για την εκτός σχεδίου ανάπτυξη
- Γ. Κεφαλογιάννης: Στρατηγική ενίσχυση με 80 drones επιτήρησης για άμεσο εντοπισμό πυρκαγιών
- Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Ντέιβιντ Χόκνεϊ στο Παρίσι με πάνω από 400 έργα