Κόνι Μεταξά: «Έχω τελειώσει με τις ετοιμασίες του γάμου μου»

Η Konnie Μεταξά μίλησε και για το νέο videoclip της

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Κόνι Μεταξά μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» και αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι και τις ετοιμασίες του γάμου της.

Το νέο της τραγούδι θα έχει τίτλο «Καρχαρίας» ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα γίνει τηλεοπτικά του χρόνου.

«Έχει έρθει κάποιος καρχαρίας, προσπαθεί να μας επιτεθεί, και εμείς κάνουμε χορευτικά για να φύγει!», είπε αρχικά η Konnie Μεταξά.

«Θα είμαι συμπαρουσιάστρια στα Mad VMA’s μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά που θα προβληθούν στο MEGA. Στις 22 Ιουνίου θα είμαστε στο κλειστό του Tae Kwon Do, θα είναι τέλεια, θα έχει πάρα πολλά acts και θα έρθετε να μας δείτε από κοντά», δήλωσε, εμφανώς ενθουσιασμένη γι’ αυτήν την συνεργασία.

Μιλώντας για το που μπορεί να βρίσκεται του χρόνου είπε ότι «θα ήθελα να είμαι κάπου, εννοείται. Δόξα τω Θεώ έχουμε προτάσεις, και από τηλεόραση και από ραδιόφωνο. Για το Mega Star δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Δεν ξέρω για πρωινό, εάν μου ταίριαζε στο στιλ τα κάνω όλα».

«Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τον επικείμενο γάμο της!

Δείτε επίσης: Ρόκκος για το φιλί με τον Ανδρέα Γεωργίου: «Mε πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει… καθυστέρηση!»