Κοντά στον Ολυμπιακό ο Καμαρά – Πόσα λεφτά δίνουν οι «ερυθρόλευκοι»

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του ενώ ο Άρης θα προσθέσει στο ρόστερ του τον Λοβέρα

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αμπουμπακάρ Καμαρά αφού οι δυο πλευρές δείχνουν να τα έχουν βρει σε όλα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προσέφερε στον Άρη ένα ποσό που φτάνει τα 5.000.000 ευρώ ενώ θα παραχωρηθεί ως ελεύθερος στον Άρη ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να πάρει την απόφαση ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι για να παραχωρηθεί ένας παίκτης θα πρέπει η πρόταση που θα δεχτεί η ομάδα να είναι ικανοποιητική και να καλύπτει τις ανάγκες του συλλόγου.

Στην προκειμένη περίπτωση, θα καλυφθεί το σύνολο του ποσού που έχει να δίνει ο Άρης στη Φούλαμ από την οποία είχε αγοράσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς απομένει ένα ποσό της τάξεως των 2.500.000 ευρώ για την εξόφληση του αγγλικού συλλόγου, άρα μένει ακριβώς το ίδιο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης.

Σχετικά με τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο θέλει η ομάδα του Άρη από τον Ιανουάριο, και μάλιστα οι δυο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει στο να παραχωρηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς ωστόσο εν τέλει δεν προχώρησε η υπόθεση.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί το αν θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, κάτι το οποίο είναι το πιο πιθανό.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Ολοκλήρωση τριών μεταγραφών αλλά και μιας ανανέωσης