Κόρη ηλικιωμένης – θύμα ξυλοδαρμού: «πώς γίνεται μία γυναίκα ανήμπορη να δεχθεί τέτοια επίθεση» (vid)

Θύμα ξυλοδαρμού από αποκλειστική νοσοκόμα: Οργή και αγανάκτηση από κόσμο

Οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού ηλικιωμένης από αποκλειστική νοσοκόμα στο Τζάνειο νοσοκομείο.

 «Δεν μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται μία γυναίκα ανήμπορη να δεχθεί τέτοια επίθεση», δήλωσε η κόρη του θύματος.

Η λώρα Πιπέρη, κόρη του θύματος μίλησε στον ANT1 για τη νοσοκόμα, την οποία βρήκε μέσω διαφημιστικής κάρτας που ανέγραφε:  «Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, πεπειραμένες και με αγάπη στον ασθενή».

«Ήρθε, όμως, μία Ρωσοπόντια με τη δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη είναι εξειδικευμένη στα γαστρεντερολογικά και η οποία αποδείχθηκε ότι κάθε άλλο παρά αγάπη προς τον ασθενή έδειχνε», σύμφωνα με την ίδια.

Στη συνέχει δήλωσε πως δεν καταφεύγει εναντίον του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς εργάζεται σε άθλιες συνθήκες. «Στο τμήμα όπου βρίσκεται η μητέρα μου είναι μία νοσηλεύτρια για 23 ασθενείς», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για το λόγο αυτό όπως δήλωσε προσέλαβε και την ιδιωτική νοσοκόμα.

Η δράστης παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές όσο η άτυχη γυναίκα που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό, βρίσκεται στο νοσοκομείο με ράμματα στο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο.

Η κόρη του θύματος προσπαθεί να επικοινωνήσει με το γραφείο, στο οποίο ήταν η εργαζόμενη νοσκόμα, ωστόσο αυτό δεν ανταποκρίνεται.

{DATE]

Δείτε επίσης: Ακραίο το μέτρο υποχρεωτικότητας λέει η Λινού