Κορονοϊός: Θετικός ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Δε συμφωνεί με τη χρήση μάσκας

Δεν έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο παρόλο που κλήθηκε το ΕΚΑΒ

Θετικός στον κορονοϊό έχει βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς ο οποίος δεν επιθυμεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα συμπτώματά του τις πρώτες μέρες ήταν ήπια, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει. Όπως αναφέρει το tempo24.news ο γιατρός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο νοσοκομείο. Ενώ λοιπόν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ έφτασαν για να τον παραλάβουν και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ξαφνικά δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν κάτι το οποίο ερμηνεύεται ότι δεν θέλει να μπει στο νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε πως μέχρι τώρα δεν έχει εμβολιαστεί. Ο Σεβασμιώτατος είναι από αυτούς που έχουν μια αρνητική άποψη για τον κορονοϊό αλλά και για τη χρήση μάσκας. Μάλιστα, ενώ η Ιερά Σύνοδος είχε αποφασίσει τι θα γινόταν το Πάσχα στις Ακολουθίες, ο ίδιος δεν ακολούθησε τα όσα είχαν αποφασιστεί. Παραπέμφθηκαν για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, θεολογική πλάνη για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Δείτε επίσης: Καλαμάτα: Σύλληψη τριών ατόμων για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών – Κατασχέθηκαν 4.250 λίτρα!