«Ένδειξη ότι υπήρχε κάτι ακραίο οι τόσοι πυροβολισμοί» είπε ο δικηγόρος των Αστυνομικών Αλέξης Κούγιας
Στον Apha φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος των επτά Αστυνομικών κ. Αλέξης Κούγιας ο οποίος είπε πως οι τόσοι πολλοί πυροβολισμοί είναι ένδειξη ότι υπήρχε κάτι ακραίο.
Αρχικά δήλωσε:
«Το θύμα έριξε και τις 5 μηχανές από τις 7 και υπήρχε επάνοδος να τους ξανά χτυπήσει» και στη συνέχεια είπε ότι «οι αυτόπτες μάρτυρες δικαιώνουν τους αστυνομικούς». Πρόκειται για 7 αστυνομικούς «έναν έμπειρο αρχιφύλακα, έναν υπαστυνόμο μορφωμένο και 5 αστυνομικούς που έχουν εμπειρία 5-6 χρόνια στην δουλειά».
«Ένδειξη ότι υπήρχε κάτι ακραίο οι τόσοι πυροβολισμοί» είπε αναφερόμενος στο συμβάν και συμπλήρωσε ότι βρέθηκαν 30 κάλυκες.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση να υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ κέντρου και αστυνομικών και δήλωσε ότι οι πελάτες του εκείνη την ώρα δεν ήταν σε θέση να ακούσουν απολύτως τίποτα. Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο και για την εκπαίδευση που περνούν οι Αστυνομικοί τη σήμερον ημέρα, λέγοντας ότι υπάρχει ειδική σκληρή εκπαίδευση, και ότι οι υποψήφιοι μιλούν με ψυχολόγους.
Δείτε επίσης: Δύο τραυματίες από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος
- Σάλος με τη γαμήλια δεξίωση του γιου του Τραμπ: Ρώσος ολιγάρχης χρηματοδότησε τα έξοδα στις Μπαχάμες
- Γιορτή σήμερα 15 Σεπτεμβρίου: ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
- Με «μέταλλο» νικητή η Μπέτις, γύρισε το ματς στη Βιγιαρεάλ και έμεινε δεύτερη
- Σάρωσε η Λιντς και ισοπέδωσε τη Νιούκαστλ με 4-1 στο «Έλαντ Ρόουντ»
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης στον Κολωνό – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
