Κούγιας για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς: “Απόλυτα συνειδητοποιημένος ο δράστης – Ζήτησε συγγνώμη η αδερφή του απ’ τη μητέρα της”

“Δεν μιλάμε για ακαταλόγιστο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας

Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί” και έκανε την αποκάλυψη πως η αδερφή του δολοφόνου ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της!

Ο κ. Κούγιας στις δηλώσεις του έκανε λόγο μεταξύ άλλων για συνειδητοποιημένο δράστη αναφέροντας «έχουμε έναν συνειδητοποιημένο δράστη, δεν μιλάμε για ακαταλόγιστο», και όσον αφορά τον συνήγορο του 30χρονου ανέφερε πως «πατά πάνω σε ένα συγκεκριμένο άρθρο για να μην εκτίσει την ποινή του στην φυλακή, αλλά σε ψυχιατρείο».

Στη συνέχεια προχώρησε και σε μια αποκάλυψη η οποία αφορούσε την αδερφή του δράστη λέγοντας ότι «τηλεφώνησε στην μητέρα της κοπέλας για να συλλυπηθεί και ζήτησε συγγνώμη». Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και στα ευρήματα του ιατροδικαστή, και όπως είπε «υπάρχουν μώλωπες που σημαίνει ότι έφαγε ξύλο το κορίτσι».

Δείτε επίσης: Φολέγανδρος: Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που μίλησε με τη Γαρυφαλλιά και τον 30χρονο λίγο πριν από τη δολοφονία