Ιερέας σε χωριό της Μεσαράς Ηρακλείου, στην Κρήτη, δεν επέτρεψε στους πιστούς που φορούσαν μάσκα να εισέλθουν στον Ιερό Ναό για τη Θεία Λειτουργία!
Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα newshub.gr, τη Μεγάλη Τετάρτη, ο παπάς έθεσε ως βασική προϋπόθεση για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας να μην μπει κανείς στον ναό φορώντας μάσκα! Όταν κάποιοι αντέδρασαν, τότε τα «αίματα άναψαν», με συνέπεια κάποιες από τις γυναίκες να φύσουν από τον ναό κλαίγοντας!
Οσοι ήταν στην εκκλησία κατέκριναν τον ιερέα για αυτή του τη στάση, λέγοντας μάλιστα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση με τον συγκεκριμένο ιερωμένο, σύμφωνα πάντα με το newshub.gr.
Πρόσφατα, ο ίδιος ιερέας είχε κηρύξει ανένδοτο αγώνα κατά του εμβολιασμού.
Τότε, εντός ναού, ο ιερέας καλούσε το ποίμνιό του να μην φορά μάσκα, να φιλά το χέρι του και να προσκυνά τις εικόνες, ενώ εκτός του ναού, «συμβούλευε» τους συγχωριανούς του να μην εμβολιάζονται.
Δείτε επίσης: Ο Μακρόν με γάντια πυγμαχίας στέλνει μήνυμα ενόψει δεύτερου γύρου των γαλλικών εκλογών- «Τίποτα δεν έχει κριθεί»
- Κύπελλο ανδρών: Στην Άρτα για το φάιναλ-4 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: η χρυσή ακαδημία και η πορεία της στο Youth League
- «Μ. Βορίδης: «Την Παρασκευή θα αποδείξουμε την απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό»»
- Ελεύθεροι οι 24 κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους για τη συγκέντρωση σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη
- Κακοποίηση και λογοκρισία: Οι λόγοι που οι κληρονόμοι του Prince απαγόρεψαν το ντοκιμαντέρ