Σεισμός στα βόρεια παράλια του νησιού έγινε αισθητός στις 9:44 το πρωί της Τρίτης
Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το νησί εδώ να ένα 24ωρο. Η χθεσινή νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη για τους κατοίκους να διανυκτερεύουν έξω από τα σπίτια τους έχοντας ταυτόχρονα και τον φόβο των μετασεισμών.


Σημερινός σεισμός
Νέος σεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στο Ηράκλειο στις 07:48 το πρωί, ενώ οι ασθενείς μετασεισμοί στο Αρκαλοχώρι είναι συνεχείς.
Μετά από λίγη ώρα, ένας νέος σεισμός στα βόρεια παράλια του νησιού έγινε αισθητός στις 9:44 το πρωί.
Συγκεκριμένα, ο σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε 18 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ηρακλείου και είχε εστιακό βάθος 39,5 χιλιομέτρων.

Δείτε επίσης: Οι συστάσεις και οδηγίες προς τους κατοίκους της περιοχής Αρκαλοχωρίου Κρήτης
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: Νεκρή η 22χρονη οδηγός
- Air India: Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν από την αεροπορική τραγωδία
- Έρχεται η πρώτη διεθνής επένδυση στη σαουδαραβική ποδοσφαιρική λίγκα
- Προϋπολογισμός ΕΕ: Κρίσιμη υποχρηματοδότηση παρά τις μεγάλες ανάγκες
- Η ελληνική αποστολή απογειώνεται για το 18ο European Youth Olympic Festival
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr