Δεν τα κατάφερε τελικά ο άτυχος άνδρας
Νεκρός είναι τελικά ο άνδρας που κατάφερε να σώσει δύο παιδάκια στην Κρήτη μέσα από τη θάλασσα σε παραλία των Γουβών. Ο άνδρας έσωσε μεν τα παιδιά, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί ο ίδιος στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν ο πατέρας ή ο παππούς των παιδιών, ενώ πριν χάσει τη μάχη με τη θάλασσα, βεβαιώθηκε ότι τα παιδιά είχαν σωθεί. Όπως αναφέρουν τοπικά ρεπορτάζ, η οικογένεια τουριστών έκανε βόλτα στον Άγιο Κωνσταντίνο, και περίπου στις 17:00 ο ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν τρία άτομα στη θάλασσα που πάλευαν να βγουν.
Αρχικά προσπάθησε να σώσει τα παιδιά πράγμα το οποίο κατάφερε, ωστόσο όταν επιχείρησε να βοηθήσει τον άνδρα ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, σκάφος του λιμενικού παρέλαβε τη σορό του άνδρα με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη και τον μετέφερε στο λιμανάκι των Γουβών όπου και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δείτε επίσης: Λίνα Μενδώνη: Για πρώτη φορά δεν πλημμύρισε η Ακρόπολη (vid)
- Μπαρτζώκας: «Αξιοποιούμε το πλεονέκτημα έδρας ενόψει Ρεάλ»
- Η Alter Ego Ventures επενδύει στην πρωτοπόρο εταιρεία παιχνιδιών ‘Couch Heroes’
- Ακίνητα: Η ανοδική πορεία τιμών ενοικίων και αγοράς κατοικίας συνεχίζεται
- Αξιοπρεπής χρηματοδότηση 6 δισ. ευρώ για την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση
- Μητσοτάκης: «Κάθε Νοέμβριο θα επιστρέφεται ένα ενοίκιο στους ενοικιαστές – 250 ευρώ κάθε χρόνο σε συνταξιούχους και ΑΜΕΑ»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr