Πρόκειται για έναν άνδρα που τον περασμένο Μάρτιο είχε έρθει στα χέρια με έναν ακόμη στον Αποκόρωνα Χανίων
Για εννέα περίπου μήνες διέφευγε της σύλληψης ένας άνδρας που είχε «πρωταγωνιστήσει» σε περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για έναν 60χρονο που τον περασμένο Μάρτιο είχε έρθει σε βίαιη αντιπαράθεση με έναν άνδρα στον Αποκόρωνα Χανίων.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του έντονου καυγά βγήκαν και μαχαίρια με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο 60χρονος έπειτα από το περιστατικό, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και παρέμεινε κρυμμένος μέχρι και χθες.
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, με τις αρχές τελικά να τον εντοπίζουν και να του περνούν χειροπέδες.
Δείτε επίσης: Γρεβενά: «Δεν είχε φύγει ο σατανάς» είπε ο 59χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του και τη μητέρα του (vids)
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025