Εργαζόταν για την αποκατάσταση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή
Νεκρός είναι ο 50χρονος υπάλληλος, ο οποίος εργαζόταν για την αποκατάσταση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.
Όπως μεταδίδει το KarditsaLive.Net, ο εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα κατά την διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο εργαζόμενος ήταν μέλος συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας για τον ΔΕΔΔΗΕ.
Δείτε επίσης: Γιατροί στην Θεσσαλονίκη παρέλαβαν τα πρώτα φύλλα πορείας (vid)
- Σπύρος Μπιμπίλας: Αρνούμαι τη λασπολογία – Σκοπεύω να κινηθώ νομικά για όσα ειπώθηκαν στη δίκη Φιλιππίδη
- Μια οικογενειακή ιστορία φέρνει στο φως την ιστορία των Εβραίων της Σερβίας μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου
- Φάμελλος: Επικίνδυνα ψέματα του Μητσοτάκη σχετικά με τον κατώτατο μισθό
- Αύξηση τροχαίων ατυχημάτων στην Αττική: 18 νεκροί και 613 τραυματίες τον Μάρτιο
- Υποβολή υποψηφιοτήτων για τα βραβεία ΕΒΕΑ 2025 έως τις 11 Απριλίου