Μ. Ζαμπίδης: Άτυχοι ληστές έπεσαν πάνω του όταν πήγαν να τον διαρρήξουν (vid)

Δύο ληστές είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στον παγκόσμιο πρωταθλητή του kick boxing όταν επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέφερε σχετικά με το συμβάν:

«Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω “Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ”. Μου λέει “εντάξει” και φωνάζει και τον άλλο τον συνέταιρο και του λέω “Εδω είναι το σπίτι μου”» είπε αρχικά και περιέγραψε το περιστατικό:

 «Επέστρεφα στο σπίτι μου όταν είδα έναν να πηδάει τα κάγκελα. Σχεδόν προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό μου. Τον βλέπω, σταματάω δίπλα του, δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου και του λέω “Τι κάνεις εκεί;”. Με το που με βλέπει, ενθουσιάζεται κιόλας. “Μάικ εσύ;”. “Ναι του λέω εγώ. Εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί πηδάς τον τοίχο;”. Μου λέει “τίποτα, τίποτα. Φωτογραφίες έβγαζα”».

«Δεν τους χτύπησα. Γιατί είχαμε καλέσει ήδη την αστυνομία και αυτοί εκείνη την ώρα έφευγαν. Σκέφτηκα και το εξής ότι δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι μου, δεν μου επιτέθηκαν για να επικαλεστώ αυτοάμυνα, ήταν και ανήλικοι. Οπότε λειτούργησα ψύχραιμα».

Ο ένας από τους δύο διαρρήκτες έχει συλληφθεί και όπως διαπιστώθηκε έχει απασχολήσει τις αρχές ακόμη 17 φορές για κλοπές και διαρρήξεις.

Δείτε το απόσπασμα από το Mega:

Δείτε επίσης: Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ (vid)