Στο φως της δημοσιότητας έρχεται συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τον Mad Clip το οποίο μπορεί να δώσει φως στα αίτια του δυστυχήματος.
Συγκεκριμένα στο ηχητικό ακούγεται ο άτυχος καλλιτέχνης να λέει σε φίλο του «Πού να πάμε, ρε θηρίο; Άσ’ τα! Μας έχουνε φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Κι αυτός ο κ…καιρος τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγουμε σε καμία στροφή γαμ…».
Να θυμίσουμε ότι όπως είχαν πει δικοί του άνθρωποι τα λάστιχα του Καλλιτέχνη, ήταν λάστιχα αγωνιστικών αυτοκινήτων και όχι συμβατικά, οπότε επαφή με το νερό τα κρύωνε και θα έπαιρνε ώρα να ζεσταθούν.
Δείτε επίσης: Προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Ποιους αφορά
- ΕΟΔΥ: Οκτώ νέα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και δύο θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
- Γκόγκα Λεντιάν: Ο ήρωας που έσωσε δύο παιδιά και έδωσε τον όρκο του Έλληνα πολίτη
- Λος Άντζελες 2028: Νέες συνεργασίες ενισχύουν τους στόχους χορηγίας των 2,5 δισ. δολαρίων
- ΠΑΣΟΚ: Σημαντική πολιτική αβεβαιότητα γύρω από τις άδειες των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Εντυπωσιακή νίκη της Τσέροτιτς στο στιπλ γυναικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr