«Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις παιδιά και να σε φωνάζουν μάνα και Μάγδα»
Η Μάγδα Φύσσα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων είπε πως μπορεί να έχει μπει στη φυλακή η Χρυσή Αυγή ωστόσο ο φασισμός ακόμα υπάρχει ενώ αναφέρθηκε και στη δύναμη που παίρνει από τον κόσμο.
Αναλυτικά:
«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν».
«Ναι βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού».
«Ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλη η Ελλάδα».
«Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις παιδιά και να σε φωνάζουν μάνα και Μάγδα και να σε αγκαλιάζουν. Είναι παρήγορο πολύ. Νιώθεις μια δύναμη».
Δείτε επίσης: Συνάντηση Αναστασιάδη – Λαβρόφ στη Ν. Υόρκη
- Θέατρο του Νέου Κόσμου: Οι παραστάσεις της νέας θεατρικής σεζόν
- Η αλλοίωση της πραγματικότητας στις δημοσκοπήσεις
- Λύκος στην Χαλκιδική: Μαρτυρία γυναίκας που ήρθε αντιμέτωπη με το ζώο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης για τον έρωτα
- Πυρκαγιά σε καφέ μπαρ στους Άγιους Αναργύρους – Καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr