Μέγαρα: Έκκληση για βοήθεια οικογένειας που ζει σε άθλιες συνθήκες

Μία γυναίκα, κάτοικος των Μεγάρων, απευθύνει έκκληση για οικογένεια που ζει σε ετοιμόρροπο σπίτι σε άθλιες συνθήκες, χωρίς χρήματα ούτε για νερό.

Σε βοήθεια καλεί μία γυναίκα, κάτοικος της περιοχής των Μεγάρων, καθώς, όπως ενημερώνει, σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι ζει οικογένεια σε συνθήκες εξαθλίωσης, χωρίς χρήματα ούτε για νερό, το οποίο είναι κομμένο στην κατοικία. Επίσης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που λάβαμε, το σπίτι είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με σίδερα να εξέχουν από τους τοίχους.

Δείτε το σπίτι της οικογένειας:

Μάλιστα, όπως ανέφερε η γειτόνισσα της οικογένειας, στο σπίτι ζει και η κόρη, ένα κορίτσι περίπου 20 ετών, το οποίο δουλεύει για ένα πενιχρό εισόδημα, που είναι και η κύρια πηγή εσόδων. Ακόμα, η οικογένεια μένει και με τη δεύτερη κόρη της, που είναι 36 ετών και έχει ειδικές ανάγκες.

Ο πατέρας, ο κύριος Νίκος, παίρνει ένα επίδομα, το οποίο όμως ενδέχεται να κοπεί και η οικογένεια κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα, όπως ενημέρωσε η γυναίκα που ενδιαφέρθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων αυτών, η οποία προσθέτει πως ο δήμος της περιοχής δεν έχει δώσει κάποια βοήθεια. Όπως είπε: «Υπάρχει μεγάλη ανάγκη, το σπίτι είναι έτοιμο να καταρρεύσει και υπάρχει παιδί με ειδικές ανάγκες. Ούτε νερό δεν υπάρχει και ζούνε με μπιτόνια που τα γεμίζουν από το νεκροταφείο Μεγάρων».

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να βάλει κάποια χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: στο όνομα Ευσταθία Λ, με ΙΒΑΝ: GR9201713430006343101653559.

Δείτε επίσης: Efood: Με κινητοποιήσεις απαντούν οι διανομείς – Κατακόρυφη πτώση στις παραγγελίες (vid)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr