Σοβαρές καταστροφές μετά από την καταρρακτώδη βροχή μετράει το Μεσολόγγι με τις επιχειρήσεις και τις οικίες των ανθρώπων να είναι στο έλεος του καιρού.
Σύμφωνα με τον Δήμο «αν και τα αντλιοστάσια δουλεύουν κανονικά, ο όγκος του νερού είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να πλημμυρίσουν».
Μάλιστα όπως τονίζει ο δήμος «όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, με στόχο την αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων».
Το πρόβλημα τώρα είναι που θα μείνουν οι κάτοικοι που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία με τον δήμο να αναφέρει ότι έχει μεριμνήσει για την φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία.
«Έχουμε μεριμνήσει για την φιλοξενία σε ξενοδοχεία όσων πολιτών θέλουν να προστατευθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας» ανέφερε ο δήμος.
Δείτε εικόνες από την eurokinissi και τον φωτογράφο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΒΕΤΑ





Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι Αργίες του 2022 – Τότε πέφτουν Θεοφάνια και Καθαρά Δευτέρα – Τα τριήμερα που έρχονται με το 2022
- Γάζα: Ελπίδες για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τον Τραμπ
- Σ. Παπασταύρου: «Ενισχύουμε τις προσπάθειές μας για κοινή ενεργειακή πολιτική μέσω της ευρωπαϊκής task force»
- Εορτασμός 145 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ρουμανίας και Ελλάδας: Δράσεις και εκδηλώσεις από την πρέσβη Κάρμεν Ιλεάνα Μιχαλτσέσκου
- Διάλογοι της Νισύρου 2025 – Γ. Μανιάτης: Παρέμβαση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το καλώδιο GSI
- Η απαγόρευση κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας ενισχύει τη συγκέντρωση των μαθητών