Νέο βίντεο από τις δοκιμαστικές διαδρομές και τις εργασίες στο μετρό Θεσσαλονίκης ανάρτησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος.
«Κάτι ”τρέχει” στα έγκατα της πόλης» έγραψε στα social media o Νίκος Ταχιάος, πρόεδρος της Αττικό Μετρό που δημοσίευσε ένα video από δοκιμαστικό δρομολόγιο σε σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης.
Στο video με τίτλο «Η πόλη κινείται» φαίνεται η διαδρομή συρμού μέσα από τις σήραγγες του ΜΕΤΡΟ, δίνοντας μία εικόνα της πορείας των εργασιών.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός επανέλαβε για ακόμα μία φορά από το βήμα της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη ότι: «Τέλος του 2023 το μέτρο Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο». «Πήγαμε πίσω κάποιους μήνες, λόγω των προσφυγών. Θέλω να το καταλάβουν αυτό οι πολίτες της Θεσσαλονίκης. Εκτιμώ όμως ότι δεν θα υπάρξουν άλλες δικαστικές επιπλοκές», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Όσον αφορά το μετρό, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να εγκαινιάσει μουσαμάδες».
Δείτε το βίντεο:
Δείτε επίσης: Πακέτο ΔΕΘ: Οι φορολογικές παρεμβάσεις που δίνουν ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις
- Σοκ στην Τυνησία: Ένδεκα πτώματα μετά το ναυάγιο σκάφους με μετανάστες
- Οικονόμου: «Είναι μια επιτυχία που ανήκει σε όλο το ελληνικό βόλεϊ»
- Με πειστικό 4-0 ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό και πλέον στρέφεται στην Μπραν
- Νίκη-ανάσα για τη Χετάφε, 2-2 στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ
- Ανησυχία στη Νορβηγία: επιδεινώθηκε η υγεία του 89χρονου βασιλιά Χάραλντ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
