Φωτογραφία από το βίντεο του ΠΑΟΚ

Μήνυμα προς τους νταήδες: Ο Βασίλης όχι μόνο δεν πέθανε αλλά χαμογελάει ξανά

Η αποφασιστικότητα και το θάρρος του Βασίλη είναι η μεγαλύτερη νίκη της κοινωνίας ενάντια στους νταήδες του… πληκτρολογίου και του σπρέι

Τα υβριστικά συνθήματα στον τοίχο του σπιτιού του και το «όλοι σε θέλουν νεκρό», προς τον Βασίλη Τσαρακτσίδη, ήταν γροθιά στο στομάχι μιας καθώς πρέπει – έτσι θέλει να δείχνει – κοινωνίας.

Βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για μια ομαδική συνομιλία σε πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων και από τότε δεν έφυγε ποτέ.

Άλλαξε σχολή, άλλαξε τόπο κατοικίας και ακόμα και τώρα οι νταήδες προσπαθούν να του κάνουν την ζωή μαύρη, με τις αρχές να είναι… αμέτοχες.

Δεν λέω ότι δεν έχουν κάνει κάτι, αλλά τίποτα ουσιαστικό δεν έχει γίνει από την ημέρα που ο Βασίλης κατέθεσε την μήνυση.

Μάλιστα όλα αυτά γίνονται σε μια κοινωνία που είναι ακόμα σε σοκ από την τραγική κατάληξη των θυμάτων μπούλινγκ, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι νταήδες του… πληκτρολογίου και του σπρέι δεν έχουν θέση στην κοινωνία που θέλουμε να ζήσουμε.

Ο Βασίλης δεν είναι μόνος και αυτό πρέπει να του το δείξει η ίδια η κοινωνία. Κάποιοι προσπάθησαν να του «κλέψουν» το χαμόγελο από τα χείλη όμως ο Βασίλης είναι εδώ και γελάει ξανά.

Και αυτή είναι η μεγαλύτερη γροθιά στο στομάχι όλων αυτών των νταήδων που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν και να καταστρέφουν παιδιά.

Δείτε επίσης: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκαλεί ρίγη συγκίνησης: Αγκάλιασε τον Βασίλη που έχει πέσει θύμα μπούλινγκ (vid)