Νεκρός 37χρονος πατέρας πέντε παιδιών στις φυλακές Μαλανδρίνου

Προς διερεύνηση από τις αρχές βρίσκονται τα αίτια του θανάτου ενός κρατούμενου στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο οποίο φέρεται να ήταν άρρωστος τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Ο εν λόγω κρατούμενος βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα νεκρός στο κελί του, λίγες μόνο ημέρες μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας, όταν η 42χρονη Αζιζέλ Ντεμίρογλου βρέθηκε νεκρή με συμπτώματα κορονοϊού.

Για τα αίτια του θανάτου του 37χρονου (πατέρα πέντε παιδιών), Σελίμ Ζερολάρι αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, αν και οι συγκρατούμενοι του αναφέρουν ότι εδώ και μία εβδομάδα έκανε παράπονα για πόνους στο δόντι του, το οποίο είχε πρηστεί. Οι υπεύθυνοι της φυλακής ωστόσο, δεν τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, επικαλούμενοι ότι, δεν γίνονται μεταγωγές.

Στο μεταξύ στην ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com, για το συγκεκριμένο περιστατικό ανεφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι φυλακές της χώρας «είναι και πάλι στο κόκκινο καθώς διερευνάται εάν ο κρατούμενος πέθανε από κορονοϊό ή από άλλη αιτία, δέκα ημέρες μετά τον θάνατο 35χρονης έγκλειστης στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας που είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια»