Η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα κοντέινερ με μπανάνες, το οποίο αποτελούσε μέρος ενός μεγαλύτερου φορτίου με 50 κοντέινερ
Φορτίο κοκαΐνης 654 κιλών, το οποίο προοριζόταν για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μπλόκαραν οι Ιταλικές Αρχές στο λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας.
Η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα κοντέινερ με μπανάνες, το οποίο αποτελούσε μέρος ενός μεγαλύτερου φορτίου με 50 κοντέινερ που είχε παραγγέλλει εισαγωγική εταιρεία με δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Οι τελωνειακοί υπάλληλοι χρησιμοποίησαν σαρωτές με «ακτίνες Χ», οι οποίοι εντοπίζουν ανωμαλίες στα φορτία που είναι αποθηκευμένα στα τεράστια εμπορευματοκιβώτια. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, η κοκαΐνη ήταν καθαρή και τα κέρδη από τη μεταπώλησή της θα άγγιζαν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Θα μπορούσε να κοπεί από τους εμπόρους ναρκωτικών έως και 4 φορές πριν διατεθεί στην αγορά. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και βρίσκονται σε ειδική αποθήκη υπό ένοπλη επιτήρηση.
Δείτε επίσης: Κενές χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τουρισμό: Οι καταγγελίες για τον «γολγοθά» των εργαζομένων
- Η τρελή λατρεία του Osho Bhagwan, το κοινόβιο στις ΗΠΑ και το σκάνδαλο
- Βατικανό: Κρίσιμες στιγμές για τον Πάπα Φραγκίσκο και ο καρδινάλιος που βρίσκεται κοντά του
- Χαρίτσης: Ένα κάλεσμα για μια ειρηνική επανάσταση – όλοι στους δρόμους στις 28 Φεβρουαρίου
- Μητσοτάκης: Πρωτογενές πλεόνασμα 2 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, ενώ ο στόχος ήταν 1,4 δισ.
- Υδρογονάνθρακες: Προτάσεις από τη Chevron και συγκρατημένες τοποθετήσεις από την ExxonMobil