Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Πάνο Νάτση το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο του Σχιστού
Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Ντόρα Μακρυγιάννη, Τάκης Ζαχαράτος καθώς και πολλοί ακόμα ηθοποιοί έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με λουλούδια στα χέρια, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, o Γιώργος Καπουτζίδης, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης.
«Δε νομίζω ότι χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου γιατί ήταν ένα πλάσμα υπερταλαντούχο, εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός φίλος και ένα πλάσμα που είχε πολλή αγάπη για τους ανθρώπους» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος σε δηλώσεις του.
«Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο με μια λαμπρή καριέρα που τώρα ξεκίναγε, ένα παιδί μάλαμα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στις κάμερες.
Η κηδεία αρχικά θα γινόταν στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, ωστόσο, λόγω της μεγάλης αναμονής η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε να τη μεταφέρει στον Σχιστό.
Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: Πώς κατάφερε να τον αναγνωρίσει η σύντροφός του (vids)
- Γάτες: Το ανατρεπτικό μυστικό πίσω από την εξημέρωσή τους
- Nvidia: Υποχρεωτική άδεια για εξαγωγές ημιαγωγών τεχνητής νοημοσύνης
- Κυπριακό: Προβληματισμοί για μια επιβληθείσα λύση εν αγνοία των κοινοτήτων, αναφέρει ο Σερντάρ Ντενκτάς
- Ο Τραμπ συνομιλεί με τον σουλτάνο του Ομάν για τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Επιλογές τεχνολογίας για την Ευρώπη: Αμερικανικές ή Κινέζικες λύσεις;