Παλαιό Φάληρο: Στο ψυχιατρείο ο 48χρονος που σκότωσε την μητέρα του με μαχαίρι

Ο 48χρονος σκότωσε την μητέρα του με δύο μαχαιριές κι έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο με τον φερόμενο ως δράστη του φονικού να συλλαμβάνεται λίγο μετά τις 5 το πρωί ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 78χρονης στο σπίτι της στην οδό Σολωμού 53.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον ανέκριναν προκειμένου να δώσει στοιχεία για το στυγερό έγκλημα, ωστόσο, ο εισαγγελέας έκρινε αναγκαία τη νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα καθώς βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως.

Επιπλέον, οι αρχές συλλέγουν καταθέσεις ώστε να εξακριβώσουν τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα στον πρώτο όροφο της φλεγόμενης διπλοκατοικίας.

Στα χέρια τους έχουν και ένα σουγιά που εντοπίστηκε στο μπαλκόνι καθώς και τη μαρτυρία ενός υπαλλήλου της επιχείρησης που έχει ο 48χρονος. Σύμφωνα με αυτή, την τελευταία εβδομάδα ο φερόμενος ως δράστης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συμπεριφερόταν «σαν να είχε χάσει τα μυαλά του».

Κρίσιμες είναι και οι μαρτυρίες των γειτόνων της 78χρονης οι οποίοι λένε πως άκουγαν από το διαμέρισμα φωνές από καβγά καθώς και τα ουρλιαχτά της άτυχης ηλικιωμένης. 

Δείτε επίσης: Θάνατος Τζωρτζίνας: «H λήψη τριχών θα δείξει εάν είχε χορηγηθεί στο κορίτσι και άλλη τοξική ουσία»