Τις πρώτες κουβέντες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μεταφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον ίδιο να φέρεται να λέει στον εισαγγελέα ότι τα βίντεο τα κατέβασε πριν τρία χρόνια.
«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια», φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
«Κάποιος τα ανέβασε ξανά, αλλά δεν γνωρίζω ποιος» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ακόμη, ενώ ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του και του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Νωρίτερα ο δικηγόρος του είχε αναφέρει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος για τις πράξεις του για τις οποίες – τόνισε – έχει ζητήσει και συγγνώμη.
Δείτε επίσης: Τέσσερις νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο στα Αντικύθηρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού
- Η Αλ Χιλάλ έτοιμη να προσφέρει περιουσία για τον Ραφίνια
- Φενέρμπαχτσε – Παρί: Αβεβαιότητα για το Game 2 λόγω του ισχυρού σεισμού στην Τουρκία
- Ο εμβολιασμός: Ένα κλειδί για τη σωτηρία 154 εκατομμυρίων ζωών τα τελευταία 50 χρόνια
- Χατζηδάκης: Η μείωση του δημόσιου χρέους ως θεμέλιο για ανάπτυξη και ευημερία
- Πάπας: Χιλιάδες πιστοί συγκεντρώνονται στο Βατικανό για να τιμήσουν τον εκλιπόντα Ποντίφικα