Τις πρώτες κουβέντες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μεταφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον ίδιο να φέρεται να λέει στον εισαγγελέα ότι τα βίντεο τα κατέβασε πριν τρία χρόνια.
«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια», φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
«Κάποιος τα ανέβασε ξανά, αλλά δεν γνωρίζω ποιος» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ακόμη, ενώ ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του και του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Νωρίτερα ο δικηγόρος του είχε αναφέρει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος για τις πράξεις του για τις οποίες – τόνισε – έχει ζητήσει και συγγνώμη.
Δείτε επίσης: Τέσσερις νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο στα Αντικύθηρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού
- Ο Ολυμπιακός διατηρεί τη θέση του στην ευρωπαϊκή ελίτ, καθώς τα όνειρα συνεχίζονται
- Λάθος ανακοίνωση: Η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου και τον Έπσταϊν υποστηρίζει ότι δεν θα πεθάνει σε τέσσερις μέρες
- Γαλλία: Αντίκτυπος από την παρέμβαση της πρεσβείας των ΗΠΑ στις πολιτικές συμπερίληψης
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη: Κλειστή η ανατολική περιφερειακή οδός
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη νύφης λίγα λεπτά πριν τον γάμο λόγω μήνυσης του πρώην συζύγου