Πολύ σοβαρές καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε βάρος ενός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με τις φοιτήτριες να καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ και της Αδαμαντίας Λιόλιου οι φοιτήτριες καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής είχε προβεί σε αγγίγματα σε σημεία του σώματός τους, τάζοντας τες επαγγελματική αποκατάσταση.
Ο πρύτανης του πανεπιστημίου κύριος Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ζητεί εξηγήσεις για το θέμα και τονίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ποινικά κολάσιμες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ένας φοιτητής έχει συγκεντρώσει τις καταγγελίες και μάλιστα τις έχει στείλει επώνυμα στο υπουργείο και την πρυτανεία.
Δείτε επίσης: Καράογλου: «Ο νέος ΕΦΚΑ θα εξυπηρετεί και δεν θα βασανίζει τον πολίτη»
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
- Ισραήλ: Αορίστως αναβάλλεται η απελευθέρωση των Παλαιστίνιων κρατουμένων