ΠΑΟΚ: Σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Κοτάρσκι – Ολοκληρώνεται και του Κάργα

Σε μεταγραφικό παροξυσμό είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος σήμερα θα ανακοινώσει τον Ντάντας, ενώ έρχεται στην Ελλάδα ο Κοτάρσκι και οριστικοποιείται και η συμφωνία με τον Κάργα.

Συνεχίζονται οι αφίξεις ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αφού σήμερα θα έρθει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς «τρέχουν» για να διαμορφώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ της νέας χρονιάς, με τον Τιάγκο Ντάντας να είναι ήδη στη χώρα μας, και να ανακοινώνεται μέσα στη μέρα αφού πρώτα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει ως δανεικό αλλά με οψιόν αγοράς που αφορά το 50% των δικαιωμάτων του έναντι 4 εκατ. ευρώ και το 100% στο ποσό των 7!

Ο Άγιαξ έδωσε τον 22χρονο γκολκίπερ Κοτάρσκι στη Γκόριτσα, και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση να τον αποκτήσει και να αντικαταστήσει με αυτόν τον τρόπο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Μάλιστα, με την άφιξή του θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες που αφορούν το καθεστώς απόκτησής του.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντάντας