Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «H Ελένη μας είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού»

Mε αφορμή τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για τις ομοιότητες των δύο υποθέσεων

«Προχθές συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα και τον βιασμό της Ελένης μας. Αν το συνδυάσω με τα γεγονότα της 24χρονης… Ο χρόνος δεν γιατρεύει δυστυχώς. Είναι ακόμα πιο επίπονος όσο περνάει. Κάθε τι μας θυμίζει Ελένη. Προσπαθούμε αυτόν τον πόνο να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μακριά από το δωμάτιο του μικρού μας παιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Για την 24χρονη που κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε το θάρρος και το κατήγγειλε, θα πω ότι και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια καλόπαιδα της Ρόδου, τα οποία τα έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας γιατί δυστυχώς τα κορίτσια μας και ειδικά σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται από τους γονείς τους. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται» σημείωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. 

«Δυστυχώς ούτε και οι δύο αστυνομικοί βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει; Γιατί είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Αυτά είναι τα ροζ κυκλώματα. Και υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη: γίνε ντέτεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο».

«Αυτό το κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις», σημείωσε και πρόσθεσε ότι: «Δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά καλό είναι να γίνει διερεύνηση προς πάσα κατεύθυνση, στο πανεπιστήμιο της Ρόδου και γενικότερα».

Δείτε επίσης: Βιασμός 24χρονης – Γ.Γ Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια»