Πατέρας Καρολάιν: Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα (vid)

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να έχει φτάσει στο στήθος μου και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ομολογία δολοφόνου της κόρης του, σε συνέντευξη στη βρετανική “Sun”.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς που ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το χαμό της 20χρονης κόρης του, αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν έμαθε οτι ο άνδρας της Καρολάιν ήταν αυτός που της αφαίρεσε τη ζωή. «Όταν το ανακάλυψα, η μοναδική μου στενοχώρια ήταν ότι δεν ήξερα νωρίτερα ότι αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες», ανέφερε. 

Ο πατέρας της Καρολάιν είπε ακόμη ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Σουζάνα έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονες στην Αλόννησο. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να έχει φτάσει στο στήθος μου και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου», είπε.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς σχολίασε επίσης και το γεγονός, οτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες, «Δεν μπορώ να το αποκλείσω» προσθέτοντας ότι «η Καρολάιν είχε μια δυνατή αίσθηση του σωστού και του λάθους και θα μπορούσε να τον έχει προειδοποιήσει ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε σε τι είναι αναμεμειγμένος».

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Οι λόγοι που οι εισαγγελείς έδωσαν την επιμέλεια της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν