Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η υγεία της 32χρονης εγκυμονούσας, με τους γιατρούς να προχωρούν σε καισαρική για να σώσουν το βρέφος, το οποίο γεννήθηκε 1 κιλό και 600 γραμμάρια.
Η υγεία της 32χρονης από την Ζάκυνθο παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε.
Η 32χρονη νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσει το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της.
Μετά την πρωινή επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσουν στην διασωλήνωση της 32χρονης.
Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ και συγκεκριμένα έξω από τα χειρουργεία, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση έγκυος επτά μηνών με κορονοϊό – Θα κάνει άμεσα καισαρική
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr