Η κουζίνα έχει κλείσει λόγω κρουσμάτων
Σε κατάσταση συναγερμού είναι το Άσυλο Ανιάτων στην Πάτρα αφού έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού σε προσωπικό και τρόφιμους.
Μία από τους τρόφιμους είχε υψηλό πυρετό και το rapid test στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό. Γι αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω του ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί. Όπως τόνισε στο pelop.gr η διοίκηση του Ασύλου, τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν άλλα τρία κρούσματα σε εργαζόμενους των μαγειρείων.
Μετά από την εμφάνιση των κρουσμάτων έχει σταματήσει να λειτουργεί η κουζίνα, ενώ το ίδρυμα παίρνει φαγητό από catering.
Δείτε επίσης: Νίκος Καπραβέλος: «Ο ιός μας έχει ξεγελάσει όλους»
- Ισραήλ: Αναβολή χρηματοδότησης για τα βραβεία Οφίρ μετά την επιτυχία ταινίας με παλαιστινιακό θέμα
- Συνελήφθη 23χρονος για επικίνδυνη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη
- Τραγικός θάνατος κρατούμενου σε κρατητήρια της Αστυνομίας
- Δραματικές εξελίξεις για την ελευθερία του λόγου στις ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κίμελ αντιδρά στο κόψιμο της εκπομπής του
- Γιορτή γεύσης και μουσικής στον αστικό αμπελώνα Θεσσαλονίκης