Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας
«Αυτό είναι πέρα από τα όρια!» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δικηγόρο της όταν πληροφορήθηκε την είδηση πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα.
«Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση (πατρότητας) στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση… Στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών», δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης στον ΣΚΑΙ.
Σε ερώτηση για την σχέση Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη ο κύριος Παπαδόπουλος είπε ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία» και συμπλήρωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «σιγά σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας -παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια- οπότε σταμάτησαν και οι σχετικές προσπάθειες (επικοινωνίας)».
Δείτε επίσης: Πλεύρης: «Τα κρούσματα ηπατίτιδας δεν έχουν σχέση με το εμβόλιο ή τον κορονοϊό»
- Πώς η Ούσα Βανς μετατράπηκε από την αόρατη σύζυγο του αντιπροέδρου σε celebrity
- Τραμπ: Ο αποκλειστικός δείπνος των κρυπτονομισμάτων και η νέα άνθηση του $Trump
- Απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών και δημοτών από τον Δήμο Χαλκηδόνος
- Ντόναλντ Τραμπ: Πιέζει την Ουκρανία για συμφωνία με τη Ρωσία
- Μπάνκι: Αξιοποιήσαμε την άμυνα και σταματήσαμε τους αντιπάλους μας