Πάτρα: Συγκλονισμένη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας η γυναικολόγος που τις έφερε στον κόσμο

Η ίδια είχε γράψει δύο κείμενα όταν είχε πληροφορηθεί ότι δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή

Συγκλονισμένη ήταν η γυναικολόγος που έφερε στη ζωή τη Μαλένα και την Ίριδα όταν έμαθε για τους θανάτους των δύο μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δημοσιοποίησε σήμερα τις δύο αναρτήσεις που έκανε όταν «έφυγαν» από τη ζωή τα δύο αυτά αγγελούδια.

«Βαριά η νύχτα απόψε. Σέρνεται σαν φίδι ύπουλο τραβώντας άλυσους. .. τρίζουν τα χώματα… πως να υποδεχτούν έναν άγγελο; Οι άγγελοι φέγγουν στο στερέωμα καρδιά μου, ψυχούλα μου δεν κρύβονται στα άδυτα… Μωρό μου, έφυγες για άλλα μονοπάτια, για άλλους κόσμους, να ομορφύνεις με τα καταγάλανα ματάκια σου, το λαμπερό χαμογελάκι σου, το παιχνιδιάρικο μουτράκι σου.

Παιδί της ψυχής μου, δε μπορώ να πω αντίο. Συγχώρα με… Συγγνώμη που δε πρόλαβα να μάθω, που δε πρόλαβα να διώξω τα σύννεφα να δεις το ουράνιο τόξο. Εγώ που φέρνω τη ζωή, που σας δίνω την πρώτη ανάσα, που χάνει η καρδιά μου έναν χτύπο για να σας δώσω το πρώτο κλάμα. Μωρό μου, τα χέρια μου έμειναν άδεια, τα μάτια μου υγρά από τον πόνο σου. Η ψυχή βρυχάται. Παιδί μου, καλό ταξίδι Μαλένα μου» αναφέρει η ανάρτηση της γυναικολόγου για τη Μαλένα.

Μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια γυναίκα έγραψε ένα ακόμη έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κείμενο.

«Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Χθες έβλεπα το βίντεο που ανήρτησε η υπέροχη μαμά σου, χαμογέλασα στα σκέρτσα σου. Σήμερα, στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή, μαθαίνω ότι έχασα εσένα, μικρό μου ουράνιο τόξο. Μικρή μου Ίριδα, η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα».

Δείτε επίσης: Πάτρα: Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς (vid)