Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε μετά την απάντηση της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη
Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην εκπομπή «Love It» και φρόντισε να απαντήσει στα όσα είχε πει η Ματίνα Παγώνη. Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφερόμενη στις απόψεις που έχει γνωστοποιήσει ο τραγουδιστής είπε «ο καθένας στο είδος του».
Ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε την απάντησή της λέγοντας πως με αυτήν τη λογική «δεν θα έπρεπε να μιλούν ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι δικηγόροι. Ας πούμε η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία τέτοια ειδικότητα που μπορεί να ξέρει για τα εμβόλια. Ιδέα δεν έχει».
Επίσης δήλωσε ότι «κάθε δράση φέρνει και αντίδραση» μιλώντας για τα όσα λέγονται γι αυτόν.
«Δεν είμαι σε κάποιο σχήμα αυτό το διάστημα γιατί δεν γίνονται μεγάλα σχήματα που να με αφορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι δεύτερο όνομα σε κάποιο σχήμα, δεν με ενδιέφερε ποτέ η μαρκίζα. Με τον Πάνο Κιάμο δεν νομίζω να μπορούσα να συνεργαστώ γιατί ρεπερτοριακά δεν συμπίπτουμε, αλλά έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό παιδί».
- Συζητήσεις στη Βουλή για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
- Η Ιαπωνία καλεί τις χώρες της G7 να ενωθούν κατά των περιορισμών στις σπάνιες γαίες από την Κίνα
- Η μουσικοθεατρική κωμωδία «Πάμε… Όπερα;;» επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο
- Χειμερινό ωράριο: Πότε πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών
- Υποβρύχιο Titan: Μηχανικά προβλήματα και έλλειψη δοκιμών οδηγούν σε ναυάγιο – Επίσημη έκθεση αποκαλύπτει