Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση της αρπαγής του Γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», με τους 11 συλληφθέντες να κατηγορούνται για κακούργημα.
Μέσα στους 11 συλληφθέντες είναι αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίας, μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα κι ένας άνεργος από το Ίλιον.
Οι 11 δράστες 9 άντρες και δύο γυναίκες, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης.
Οι γυναίκες είναι από την Πιερία (η 49χρονη) και η 54χρονη από την Ημαθία, ενώ μια εκ των δύο είναι και δασκάλα χορού.
Όσον αφορά στους άνδρες, οι 4 είναι από την Πιερία, δύο από την Ημαθία και οι υπόλοιποι από την Αττική, τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη.
Οι συλληφθέντες είναι από 42 έως άνω των 70 ετών.
Οι τρεις από τους 11 συλληφθέντες έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.
Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο δράστης της δολοφονίας
- Δασμοί: Η DHL αναστέλλει προσωρινά τις παραγγελίες άνω των 800 δολαρίων στις ΗΠΑ
- Κλυδωνισμοί στην αγορά εργασίας: 1 στις 3 γερμανικές επιχειρήσεις προγραμματίζει απολύσεις το 2025
- Ελπίδες Τραμπ για συμφωνία Ουκρανίας – Ρωσίας εντός της εβδομάδας προκειμένου να ευνοηθούν οι ΗΠΑ
- Πάτρα: Γιατρός σοβαρά τραυματισμένη σε σύγκρουση με τρένο μετά από 36ωρη εφημερία
- Βιετνάμ: Η χρυσή γέφυρα που εντυπωσιάζει με τα χέρια των θεών – Βίντεο