Στα ίδια επίπεδα με εχθές θα είναι ο αριθμός των κρουσμάτων και σήμερα, με τον Θάνο Πλεύρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ να κάνει αναφορά για την πορεία της πανδημίας.
«Από την εικόνα που είδα την πρωινή, πιθανολογώ ότι θα κινηθεί στο ίδιο επίπεδο, λίγο περισσότερο λίγο λιγότερο» είπε.
Για το πιστοποιητικό εμβολιασμό είπε: «Έχει κλειδώσει ότι το πιστοποιητικό των 7 μηνών θα μεταφερθεί σε όλες τις ηλικίες, αν κάποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση στο 7μηνο θα θεωρείται ανεμβολίαστος» και πρόσθεσε ότι «οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.»
Επίσης ο υπουργός υγείας διαβεβαίωσε ότι «μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ασθενής διασωληνωμένος με τη μετάλλαξη Όμικρον η οποία εντοπίστηκε στη χώρα από τις 20 Δεκεμβρίου» και πρόσθεσε ότι «στο πλαίσιο αυτό, η αύξηση των κρουσμάτων από μόνη της δεν πρέπει να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το άνοιγμα των σχολείων».
Δείτε επίσης: Άρτα: Στιγμές αγωνίας για τον 16χρονο – Ξεκίνανε διαδικασία αφύπνισης οι γιατροί
- Η γκάφα με την πόρτα του Blue Origin και οι θεωρίες συνωμοσίας για την αποστολή της Κέιτι Πέρι
- «Η έκθεση που αναδεικνύει τη σχέση μας με τα ζώα: Δικαιοσύνη για τη μη ανθρώπινη ζωή στο ΕΜΣΤ»
- ΕΕ-ΝΑΤΟ: Απόστολος Τζιτζικώστας τονίζει τη σημασία της στρατιωτικής κινητικότητας για την ασφάλεια της Ευρώπης
- ΗΠΑ: Νύφη τρέχει με 168 χλμ. για να προλάβει τον γάμο της – Σταμάτησε από την αστυνομία
- Η Κέιτι Πέρι, ο ποπ φεμινισμός και η ανισότητα του διαστημικού τουρισμού