«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας» αναφέρει η ανακοίνωση
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα κορονοϊού σε πλοία της ακτοπλοΐας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «μέσω του Ειδικού Τμήματος Επιθεώρησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου έχει έρθει σε επικοινωνία με τις λιμενικές Αρχές και με την Υπηρεσία Υγειονομικού (ΥΥ) του Λιμενικού ζητώντας την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων και ενδεικνυόμενων μέτρων και την εφαρμογή των επιβαλλόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, για να προστατευθούν αποτελεσματικά, τόσο τα μέλη του πληρώματος, όσο και οι επιβαίνοντες κάθε πλοίου».
«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όλων των αρμοδίων, για την αποσόβηση δυσμενέστερων επιπτώσεων για την προστασία όλων» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: ΕΛ.ΑΣ.: Συνολικά 1.634 αστυνομικοί νοσούν – Υπάρχει μείωση
- Ρωσία: Καταδίκη της ΕΕ για ανάπτυξη πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο
- Σοκ στο Αίγιο: Συνελήφθη Ιταλός για τη διπλή ανθρωποκτονία μητέρας και γιου
- Προσφορές 36 δισ. ευρώ για το 10ετές ομόλογο του Δημοσίου
- Συγκίνηση στον Δήμο Αγίου Δημητρίου για την απώλεια εργαζομένου
- Δημόσια διάθεση του Mythos από την Anthropic με δικλείδες ασφαλείας για προστασία
![]()

