Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένο σε κουβέρτα – Εντοπίστηκε γύρω στις 17:00
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι πρόκειται για άνδρα και πιθανολογείται ότι ήταν κάποιος άστεγος ή χρήστης ναρκωτικών, καθώς η περιοχή που βρέθηκε είναι καταφύγιο τοξικομανών, ενώ ο άνδρας φορούσε πολλά ρούχα, (δύο παντελόνια και πανωφόρια), που παραπέμπουν σε άτομο που μένει στην ύπαιθρο και ήθελε να προστατευθεί από το κρύο.
Η σορός βρέθηκε από έναν διερχόμενο δίπλα σε τοιχίο, εξωτερικά εγκαταλειμμένου κτιρίου που ήταν παλιά σχολείο, κοντά στην συμβολή των οδών Λουντέμη και Βαρδουσίων, στην περιοχή Αυλίζα.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.
Δείτε επίσης: Δένδιας: Τι συζητήθηκε με τον Σαουδάραβα ομόλογο (vid)
- Αναταραχή από τους αλιείς στον Θερμαϊκό
- Απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ για την Κατερίνα Μπατζελή την Τρίτη 15 Απριλίου
- Η εμπειρία οδήγησης του Lynk & Co 01: Ένα plug-in υβριδικό που εντυπωσιάζει
- Ζωντανά: Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ
- Αστυνομικός της Βουλής: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για άσεμνες φωτογραφίες και τρίτη γυναίκα