O μετεωρολόγος ανέφερε πως έρχεται νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας
Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Παρόλα αυτά, τα καλά νέα δεν έρχονται χωρίς προβλήματα καθώς, ο μετεωρολόγος, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως έρχεται νέα «δραστήρια» ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας. Όπως γράφει, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, ενώ δεν υπάρχουν δεδομένα προς τον όγκο των βροχοπτώσεων.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook
«Αρκετά…. “δραστήρια” δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Oκτωβρίου!!!
Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα!
Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!»
Δείτε επίσης: Καιρός: Σχετική βελτίωση την Κυριακή – Σποραδικές βροχές
- Ωραιόκαστρο: Μήνυση αντιδημάρχου σε πολίτη για παράνομη ρίψη μπαζών
- Επεισόδια στα Εξάρχεια: Πέντε αυτοκίνητα κάηκαν και 21 υπέστησαν φθορές, 72 άτομα προσαγωγές
- Έκκληση της Μαρίας Πρεβολαράκη στην Ομοσπονδία για οικονομικές ενισχύσεις και στήριξη των νέων αθλητών
- Οι 100 εμβληματικές φάσεις της σεζόν στη Euroleague (vid)
- Δόμηση: Σημαντικές μελέτες 200 εκατ. ευρώ εισέρχονται σε φάση υλοποίησης για την εκτός σχεδίου ανάπτυξη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr