Αναμένεται η απόφαση στη γενική συνέλευση
Πολύ κοντά στη διαγραφή τους από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών είναι ο Γιώργος Κιμούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Σωματείου Σπύρος Μπιμπίλας.
Το πειθαρχικό έχει πάρει την απόφασή του η οποία αναμένεται να εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η οριστική διαγραφή τους θα γίνει αν την ψηφίσει η γενική συνέλευση. Οι δύο ηθοποιοί που δεν έχουν φυλακιστεί, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης, μπορούν να βρεθούν και οι ίδιοι στη συνέλευση, ωστόσο δεν αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο.
Ο λόγος που έχει καθυστερήσει η συγκεκριμένη διαδικασία σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, είναι επειδή έχουν καταθέσει πολλοί μάρτυρες τόσο υπέρ όσο και κατά των ηθοποιών και γενικότερα είναι κάτι το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο.
Επίσης, το πειθαρχικό συμβούλιο αποτελείται από συναδέλφους ηθοποιούς, που έχουν γυρίσματα και παραστάσεις. Ως εκ τούτου η έλλειψη χρόνου βάζει «εμπόδια».
Δείτε επίσης: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για έκρηξη στη Συγγρού: «Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε πεθάνει» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πτώση από τον 1ο όροφο στο Παπανικολάου
- Επέκταση του συμβολαίου του Πόποβιτς μέχρι το Κύπελλο Ασίας 2027
- Αλαζονεία και διαστρέβλωση: Η Νίκη κατακρίνει τη συνέντευξη του Μητσοτάκη
- Σοκαριστική επίθεση στη Βρετανία: Οδηγός παρασύρει γυναίκα και τη χτυπάει με ρόπαλο
- Θλίψη στη Βρετανία: Ο εμβληματικός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια
![]()

