Προσφορά αγάπης από το Mathisis Kids Club στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

“Όλοι μαζί μπορούμε”! Τα παιδιά, οι γονείς και το προσωπικό του παιδικού σταθμού Mathisis Kids Club συγκέντρωσαν κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

“Η αγάπη όσων αγαπάμε είναι μία φωτιά που θρέφει την ζωή μας. Όμως η στοργή που προέρχεται από άτομα άγνωστα σε εμάς, είναι πολύ πιο σημαντική γιατί διευρύνει τα όρια της ύπαρξής μας και ενώνει όλα τα όντα”

Pablo Neruda

Κούτες, σακούλες, δέματα γεμάτα από τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και υποδήματα, αλλά κυρίως γεμάτα από αγάπη, συναίσθηση και αλτρουισμό παρέδωσε στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, ο Παιδικός Σταθμός Mathisis Kids Club

Σκοπός της δράσης αυτής όπως και άλλων ανάλογων δράσεων του Παιδικού σταθμού είναι η προσφορά σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί ακόμη και η πιο μικρή ανιδιοτελής και ευγενής δράση γράφει την πιο λαμπερή σελίδα στη βιογραφία των ψυχών. Τόσο αυτών που δέχονται την προσφορά, όσο και αυτών που την παρέχουν.

«“Όλοι μαζί μπορούμε”. Το mathisis kids club συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το ελληνικο παιδικό χωριό στο Φίλυρο. Και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανο, αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλλειπε αυτή η σταγόνα. Σας ευχαριστούμε για την άμεση βοήθεια και όλα όσα προσφέρατε», αναφέρει ο παιδικός σταθμός στην ανάρτησή του στο facebook.

Λίγα λόγια για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς, δεν έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Σκοπός του είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξη των παιδιών των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.
Πολλά από αυτά τα παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης, υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος.
Στα παιδιά αυτά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.
Πληροφορίες: 2310 233033 & 2310 677556
www.paidikoxorio.gr
[email protected] & [email protected]

Δείτε επίσης: Άρθρο του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κ. Μακεδονίας στο politic.gr: «Να παρθούν μέτρα για ασφαλή λειτουργία των σχολείων»