Σε ισχύ είναι από εχθές τα νέα μέτρα με τα οποία οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να έχουν 48ωρο rapid test προκειμένου να προσέλθουν σε μια σειρά χώρους.
Συγκεκριμένα στους ανοιχτούς χώρους εστίασης, κομμωτήρια, εμπορικά κέντρα κλπ, οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα πρέπει για να εξυπηρετηθούν να έχουν 48ωρο rapid test η PCR.
Εχθές για την εστίαση ήταν η πρώτη και η δύσκολη μέρα, καθώς οι έλεγχοι της αστυνομίας ήταν εντατικοί, με τους μαγαζάτορες και το προσωπικό να ελέγχουν κάθε πελάτη εξονυχιστικά.
Εχθές πολλοί ανεμβολίαστοι προτίμησαν να παραμείνουν σπίτι τους όπως είναι λογικό, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ περιμένουν να ξεφουσκώσουν οι έλεγχοι προκειμένου να μπορέσουν να ξανα βγουν.
Στη Θεσσαλονίκη οι νεολαία της πόλης εχθές το απόγευμα σχημάτισε ουρές έξω από Φαρμακεία προκειμένου να κάνουν Rapid Test για να μπορούν να κάνουν την νυχτερινή τους βόλτα.
Δείτε επίσης: Μόσιαλος: «Αυστηροποίηση των μέτρων και υποχρεωτική χρήση μάσκας»
- Πώς η Ούσα Βανς μετατράπηκε από την αόρατη σύζυγο του αντιπροέδρου σε celebrity
- Τραμπ: Ο αποκλειστικός δείπνος των κρυπτονομισμάτων και η νέα άνθηση του $Trump
- Απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών και δημοτών από τον Δήμο Χαλκηδόνος
- Ντόναλντ Τραμπ: Πιέζει την Ουκρανία για συμφωνία με τη Ρωσία
- Μπάνκι: Αξιοποιήσαμε την άμυνα και σταματήσαμε τους αντιπάλους μας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr