Πριν από τριάντα επτά χρόνια ο ομότιμος καθηγητής ιατροδικαστής και τοξικολογίας ΑΠΘ, Δημήτρης Ψαρούλης, είχε καταφέρει να βρει τη λύση του γρίφου στην υπόθεση του Κορδελιού Θεσσαλονίκης που θυμίζει σε πολλά την υπόθεση της Πάτρας
Τότε που μία γυναίκα σκότωνε τα παιδιά της με βαρβιτουρικά χάπια μέσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, του ξύπνησαν μνήμες από το 1985 και όπως δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA, η επιστήμη θα βρει τις απαντήσεις.
«Οπωσδήποτε μας γύρισε στην εποχή εκείνη γιατί κι εμείς είχαμε μια φαρμακευτική δηλητηρίαση. Μπορεί να λυθεί το ζήτημα αλλά θέλει λίγο δουλειά. Η κεταμίνη ευρέθη, αλλά το ζήτημα είναι ποιος την έδωσε», λέει ο ιατροδικαστής.
Ο πολύπειρος ιατροδικαστής τονίζει ότι πρέπει να ερευνηθεί το περιβάλλον των άτυχων κοριτσιών.
«Πρέπει να πάρουν είκοσι τρίχες από τη μία πλευρά, είκοσι από την άλλη και να τα στείλουν για ανάλυση στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Στέλνοντας για ανάλυση, το ενδεχόμενο να βρούμε χρήση στο παρελθόν είναι πιθανό. Το φάρμακο αποθηκεύεται στα νύχια, στις τρίχες και τα οστά. Και τα δύο χρόνια θα βγάλουν αποτέλεσμα. Όλα όσα έχω ακούσει έως τώρα είναι ασκήσεις επί χάρτου. Έχουμε αντικειμενικό στοιχείο στα χέρια μας και αυτό είναι η ανάλυση» συμπλήρωσε.
Δείτε επίσης: Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μία 21χρονη νεκρή και τρεις νεαροί τραυματίες
- Graphite: Νέα επίθεση με κατασκοπευτικό λογισμικό τύπου zero-click κατά δημοσιογράφων
- ΗΠΑ: Απέλαση φοιτήτριας λόγω συμμετοχής σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης
- Αλληλοκατηγορίες Ουκρανίας και Ρωσίας για τον θανατηφόρο βομβαρδισμό σε οικοτροφείο
- Δασμοί στις ΗΠΑ: Εντολή της Κλαούδια Σέινμπαουμ ως αντίμετρο στις κατηγορίες του Λευκού Οίκου
- Λευκός Οίκος: Εξήγηση για την επιβολή δασμών και τις πολιτικές των ΗΠΑ