Ανήσυχοι οι κάτοικοι της περιοχής λόγω των καιρικών συνθηκών και των μετασεισμών
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της Φλώρινας αφού εκτός από τις σεισμικές δονήσεις που έχουν εκδηλωθεί, έχει ξεσπάσει και αρκετά ισχυρή χιονόπτωση. Οι άνθρωποι που μένουν στην περιοχή, φοβούνται πως ενδεχόμενος νέος σεισμός θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αφού σε αντίθεση με χθες, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες έτσι ώστε να παραμείνουν σε εξωτερικό χώρο ή στο αυτοκίνητό τους.
Αξιοσημείωτο είναι φυσικά το ότι οι πολίτες συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, προσπαθώντας να ξεπεράσουν το σοκ από τον χθεσινό σεισμό. Οι συνεχείς μετασεισμικές δονήσεις βέβαια, δεν επιτρέπουν να υπάρχει εφησυχασμός, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής καταβάλλουν προσπάθειες να συνεχίσουν σε κανονικούς ρυθμούς τη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Παπαζάχος: Αναμένεται πλούσια μετασεισμική ακολουθία στη Φλώρινα
- Σιμόπουλος προς Πιερρακάκη: Πότε ξεκινά ο Φορέας Επαναμίσθωσης και τι θα γίνει με το ακατάσχετο;
- Ο Ντόναλντ Τραμπ 100 ημέρες μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο: «Περνάει υπέροχα», αλλά η απογοήτευση στους Αμερικανούς παραμένει
- Επιστροφή του «Miami Vice» στη μεγάλη οθόνη από τον Τζόζεφ Κοσίνσκι
- Τζέρεμι Ρένερ: Η μικρή λεπτομέρεια που άλλαξε ριζικά τη ζωή μου
- ΚΕΠ Δήμου Λαγκαδά: Διανομή Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για τα υπεραστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ 2025