Οι μαθητές του Γυμνασίου ενημέρωσαν τους καθηγητές
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση κάνναβης στο σχολείο του είναι ένας 13χρονος στο Ρέθυμνο.
Ο 13χρονος είναι πλέον στα χέρια της Αστυνομίας ενώ έχουν βρεθεί στην κατοχή του 13 γραμμάρια κάνναβης. Αυτοί που έκαναν γνωστό το γεγονός, είναι ορισμένοι μαθητές του Γυμνασίου οι οποίοι ανέφεραν στους καθηγητές τους ότι τυους έδωσε κάνναβη.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Χανίων, ο συγκεκριμένος ανήλικος έχει αλλάξει στο παρελθόν σχολείο λόγω της συμπεριφοράς του, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι αποφάσισε να διακινήσει, όχι ωστόσο να πουλήσει, ποσότητα ινδικής κάνναβης στους συμμαθητές του.
Η Αστυνομία έχει αρχίσει να ερευνά το πώς βρέθηκε στα χέρια του ανήλικου η κάνναβη. Στον ΕΙσαγγελέα έχει οδηγηθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ενώ έχουν αφεθεί ελεύθεροι μέχρις ότου ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία.
Δείτε επίσης: Α. Γεωργιάδης προς Κανάκη: Οφείλεις δημόσια συγνώμη στη Μενδώνη
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025