Ρόδος: 70χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 45χρονης κόρης του

Η 45χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης

Ατελείωτες δείχνουν να είναι οι υποθέσεις βιασμού στη χώρα μας, αφού από τη Δευτέρα έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα τέτοιο περιστατικό, αυτήν τη φορά στη Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, ένας 70χρονος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 45χρονη κόρη του η οποία έχει νοητική υστέρηση.

Η κόρη του καταγγελλόμενου από τον πρώτο του γάμο τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει πεθάνει προ 5ετίας. Το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr αναφέρει ότι επισκέπτεται κάθε εβδομάδα τον πατέρα της ο οποίος έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά, στην οικία του στη Ρόδο.

Αυτός που αντιλήφθηκε ότι κακοποιείται η 45χρονη, είναι ένας εργάτης ο οποίος αντίκρισε ένα άσχημο θέαμα από το παράθυρο, με…πρωταγωνιστή έναν υπερήλικα ο οποίος έδειχνε να βιάζει την 45χρονη.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να ενημερώσει τον εργοδότη του, και στη συνέχεια ενημερώθηκαν αμφότεροι από τον κατηγορούμενο ότι είναι ο πατέρας της. Φέρεται μάλιστα να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική στέρηση!

Στη συνέχεια, εργάτης και εργοδότης ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, κι έτσι έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση. Μετά την καταγγελία, έχει ενημερωθεί και ο αδερφός της 45χρονης.

Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

Δείτε επίσης: Βιασμός ανήλικης: Αυτός είναι ο 37χρονος ιερέας που συνελήφθη – Η δράση του (pics & vid)